ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ

/ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ

Консултиране и внедряване на GDPR защита на личните данни. Във връзка със защита на лични данни във вашата организация, ние от ЕКСПЕРТ КОНСУЛТ сме разработили цялостен метод на действие и организация, включващи следните стъпки:

1. Срещи и събеседване по отношение на задачите, свързани с предстоящите мерки за GDPR защита на личните данни;
2. Извършване на инвентаризация на личните данни, които обработвате.
3. Съставяне на експертно становище по отношение на задълженията ви за определяне на Длъжностно лице по защита на данни;
4. Обучение на персонала и подготовка на документи за съответствие със законовите изисквания за GDPR защита на лични данни;
5. Представителство при проверки от надзорен орган.

ПРАВАТА ни, произтичащи от GDPR И КАК да защитим нашите лични данни.

By | 2019-06-13T07:40:13+00:00 юни 13th, 2019|ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ|

Едно от основните задължения на администраторите и обработващите лични данни [...]

Вие Администратор ли сте или Обработващ лични данни?

By | 2019-04-23T15:19:10+00:00 април 23rd, 2019|GDPR Счетоводни кантори, ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ|

Знаете ли, че между Адмнистратора и Обработващия ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да [...]

Становище на КЗЛД относно видео излъчване на живо на заседания на ОБЩИНСКИ СЪВЕТ, чрез мобилни устройства на присъстващи ГРАЖДАНИ

By | 2019-03-05T15:13:27+00:00 март 5th, 2019|ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ|

СТАНОВИЩЕ НА КОМИСИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ рег. № НДМСПО-01-8/04.01.2019 г.гр. [...]

УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

By | 2019-02-20T15:36:42+00:00 февруари 20th, 2019|ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ, КОНТАКТИ|

КОЙ СМЕ НИЕ: Консултантска компания  ЕКСПЕРТ КОНСУЛТ е кантора, която предлага [...]

Промените в Закона за защита на личните данни. Какви отговорности и задължения за администраторите остават с вече действащия GDPR и какво е новото?“

By | 2019-02-15T18:38:54+00:00 февруари 15th, 2019|ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ|

Предстоящият семинар, организиран от „Експерт Консулт Груп” ЕООД, в партньорство [...]

Парламентът ПРИЕ НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ промените в Закона за защита на личните данни

By | 2019-01-24T11:00:24+00:00 януари 24th, 2019|ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ|

Парламентът ПРИЕ НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ промените в Закона за защита [...]

ПРАВОМОЩИЯ НА НАДЗОРНИЯ ОРГАН ПРИ ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРОВЕРКА

By | 2019-01-04T14:54:27+00:00 януари 4th, 2019|ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ|

Неофициална консолидирана версия, изготвена от „Апис Европа“ АД въз основа [...]

КЗЛД изрази становище по въпроси, свързани с прилагането на Общия регламент относно защитата на данните при предоставяне на фирмени карти за спорт нa служители

By | 2019-01-04T08:22:17+00:00 януари 4th, 2019|ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ|

Администраторът на лични данни, може да предостави лични данни на [...]

Обявиха промените в Закона за защита на личните данни заради GDPR

By | 2018-05-02T09:33:09+00:00 май 2nd, 2018|ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ|

Обявиха промените в Закона за защита на личните данни заради [...]